Global Intelligence susține Asociația Un Strop de Fericire în promovarea evenimentului anual Run for Future. A patra ediție anuală a acestuia va avea loc pe data de 23 septembrie 2017, la Parcul Tineretului de la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești. Într-o formulă ușor modificată, ediția 2017 își propune să facă evenimentul accesibil unui număr cât mai mare de tineri, dar și famiilor acestora, părinților, bunicilor, întregii comunități.

Crosul face parte din campania Asociației Un Strop de Fericire de încurajare a unui stil de viața sănătos în cadrul comunității ploieștene. Acesta contribuie la educația tinerilor prin sport și încurajează antreprenoriatului social, taxa de participare fiind folosita de tineri în alte proiecte care îi dezvoltă pe ei și comunitatea: școala, clubul sportiv.

Întrecerea are ca motto „Să alergăm pentru educație” și este adresata tuturor vârstelor. Probele de alergare pornesc de la 500m, cea mai lunga fiind de 5000 m.
Cei care platesc taxa de participare de 50 de lei beneficiază de un tricou tehnic inscripționat cu numele competiției. Aceștia pot opta să susțină prin intermediul acestei taxe dezvoltarea centrului de tineret și voluntariat Youth Hub AUSF, dar și proiecte ale partenerilor.

Pentru mai multe detalii și înscrieri puteți accesa pagina evenimentului aici.