România are nevoie de MINE!

Fără TINE nu pot!

Nu există putere mai mare decât a unui popor unit care luptă pentru același scop! Cadrele medicale, forțele de ordine publică, lucrătorii de salubritate, angajații companiilor de transport public și toți cei nevoiți să fie afară zi de zi au nevoie de sprijin pentru ca tu și familia ta să fiți protejați de COVID-19. Iar TU îi poți ajuta!

Împreună cu partenerii noștri de la Novak Couture, ne-am decis să contribuim la eforturile de diminuare a efectelor epidemiei COVID-19. Prin urmare, împreună, ne-am propus să ajutăm cu echipamente de protecție necesare pentru limitarea riscului de transmitere a COVID-19 pe toți cei care, prin natura activității lor, sunt cei mai expuși riscului de contaminare cu noul tip de coronavirus.

Novak Couture se va concentra în perioada următoare, pe producția de măști și combinezoane, iar noi, Asociația Global Intelligence, îi vom ajuta să găsească resursele necesare pentru a produce cât mai multe echipamente.

Prin resurse proprii, ei au reușit deja să producă 1500 de măști pentru spitalul din Botoșani, dar nevoile de echipamente sunt mult mai mari de atât.

De aceea, avem nevoie de voi pentru a putea ajuta pe cât mai mulți din cei care lucrează pentru noi zi de zi astfel încât să fim protejați. Avem nevoie de sprijinul vostru pentru a achiziționa cât mai multe materiale necesare producției de măști și combinezoane de protecție. Cu cât cantitatea de material este mai mare, cu atât va fi mai mare numărul de echipamente de protecție pe care le vom putea pune la dispoziția celor care au nevoie de ele.

Pentru cei care pot să ajute, datele noastre sunt:

Asociația Global Intelligence: RO75RNCB0074145382560001
BCR Piața Muncii, București

Vă vom informa în mod transparent cu privire la modul în care se va cheltui fiecare ban și, mai ales, despre producția și distribuția echipamentelor. NU EXISTĂ AJUTOR MIC SAU MARE! FIECARE SPRIJIN ESTE O BINECUVÂNTARE! 🙏🏻