România are nevoie de MINE! Fără TINE nu pot!
#romaniaunita#faratinenupot#covid19#covid19romania#voluntarlasolidaritate

Începând de astăzi, am demarat un nou parteneriat! L-am numit pe Cezar Dometi Ambasador al campaniei umanitare dedicată luptei împotriva COVID-19, pentru că este cel mai bun și emoționant exemplu de OM pe care România îl are acum!

Cezar se află în carantină instituționalizată la Lugoj. De când a intrat în țară, am ținut necontenit legătura cu el telefonic, încercând cumva să-i venim în ajutor! Spiritul său copleșitor de optimist a făcut ca rolurile să se inverseze 🙂 De fapt, acum ne ajută el pe noi! Trăind această experiență tragică personal, a fost determinat și convins că trebuie să se implice în această luptă cu toate resursele de care dispune!

Împreună vom fi mesagerii unei conștientizări în masă și vom fi prezenți în fiecare colț din România unde e nevoie de ajutor! Toată lumea trebuie să înțeleagă că respectarea regulilor impuse de regimul stării de urgență, prevenția și protejarea împotriva răspândirii și contaminării cu acest virus înfiorător, sunt IMPERATIVE! Este o obligație morală față de cei care încearcă să ne salveze oamenii, față de cei care se află în linia întâi să ne protejeze, față de familiile noastre, față de noi și siguranța României!

Suntem cu toții părtași la această luptă! Ajută-ne să o învingem cât mai repede și să încercăm pe cât de mult posibil să evităm scenariile tragice pe care le-au trăit alte țări!

România are nevoie să ne întoarcem cu inima la ea!
NU EXISTĂ AJUTOR MARE SAU MIC!
FIECARE SPRIJIN ESTE O BINECUVÂNTARE!

Asociatia Global Intelligence:
RO75RNCB0074145382560001
BCR Piața Muncii, București
SWIFT: RNCBROBU