COVID-19 amenință România cu scenarii grave, iar autoritățile guvernamentale și locale, în pofida măsurilor dure impuse de starea de urgență, par tot mai copleșite în fața valului de răspândire alertă a acestui virus. În timp ce unii speculeaza piața, alții recurg la umanitate, oferind o speranță acolo unde parcă începe să dispară! ”România are nevoie de MINE! Fără TINE nu pot!” este una dintre campaniile naționale dedicate luptei împotriva COVID-19.

Inițiată de Asociația Global Intelligence, campania urmărește susținerea tuturor eroilor care se află în prima linie zi de zi pentru ca noi și familiile noastre să fim în siguranță. În parteneriat cu ONG-uri, mediul privat, voluntari, prieteni și oricine simte că trebuie să se implice, Asociația donează echipamente de protecție și dezinfectanți oriunde este nevoie și acolo unde este solicitat un ajutor.

La Ploiești beneficiem de susținerea Asociației Un Strop de Fericire și a Ligii Studenților din Centrul Universitar Ploiești. Împreună, și cu suportul Romanian United Fund, am demarat o campanie de donații prin intermediul platformei oferite de Facebook. Puteți susține eforturile #STOPCOVID donând aici.

Oricine dorește să vină cu un aport în sprijinul acestor acțiuni, poate face donații și direct în contul Asociației Global Intelligence RO75RNCB0074145382560001, BCR Piața Muncii, București, cod SWIFT: RNCBROBU.