În perioada campaniei electorale pentru Alegerile Locale 2020, Asoc.”Un strop de fericire” și Global Intelligence desfășoară proiectul “Dezbaterile Activist Factory” prin care își propun să crescă gradul de implicare civică a tinerilor din orașul Ploiești cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani

Chiar dacă mulți dintre tineri încă nu votează, deciziile administrației locale îi afectează direct. De aceea, am dori să le lansăm o provocare candidaților Razvan Enescu, Andrei Volosevici, Răzvan-Toma STĂNCIULESCU, Dragoș Rădulescu, Cristian Mihai Ganea, Emil Calota. Îi invităm, în functie de disponibiltatea lor, la o discuție online cu tinerii din Ploiești

În cadrul discuției vor avea șansa să își prezinte proiectele pentru dezvoltarea orașului și să afle în mod direct prioritățile tinerilor.

LE: Iată mai jos programul dezbaterilor și sesiunilor de q&a: 20.septembrie, ora 19:00 – q&a cu Emil Calota pe LiberalTV si LIVE pe Facebook 23.septembrie, ora 19.00 – dezbatere LIVE pe Facebook cu Cristian Mihai Ganea 25.septembrie, ora 19:00 – dezbatere LIVE pe Facebook cu Răzvan Toma Stănciulescu.

Proiectul este realizat de Global Intelligence și Asoc.”Un strop de Fericire” și are ca obiectiv să ofere tinerilor condiții să dobândească competențe esențiale care contribuie la dezvoltarea lor personală și socio-educativă, încurajează participarea lor activă în societate, îmbunătățindu-le astfel perspectivele de angajare.
#educatiepentruviitor#fiituschimbarea#AUSF#activistfactory#alegerilelocale

Asociația ”Un Strop de Fericire” și Global Intelligence sunt organizații apolitice, iar proiectul Dezbaterile Activist Factory își propune exclusiv educarea civică a tinerilor, nedorind promovarea unui anumit candidat sau partid politic.