Cu ajutorul Nissa, Asociația Global Intelligence a reușit să încheie cu succes un nou episod al campaniei umanitare dedicată ridicării a nivelului de conștientizare în rândul populației a respectării regulilor de protecție în fața riscului de îmbolnăvire cu COVID-19.

Împreună cu partenerul nostru NISSA, am reușit ca în ultima săptămână să distribuim 400.000 de acoperitoare faciale către zeci de asociații, fundații, centre sociale și parohii din toată țara. Prin intermediul lor, cele 400.000 de acoperitoare faciale vor ajunge în cel mai scurt timp la mii de copii, bătrâni și alte categorii vulnerabile.

Dorim să mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în aceste zile pentru a identifica parteneri credibili și dispuși să contribuie la distribuirea cât mai rapidă a măștilor de protecție către cei care au cea mai mare nevoie de ajutor în lupta lor contra noului virus SARS-Cov-2.

Multe mulțumiri pentru solidaritate! Unitatea definește acest popor, lucru demonstrat încă o dată prin responsabilitatea pe care toți cei cu care am dus la final această nouă etapă a campaniei „România are nevoie de MINE! Fără TINE nu pot!” o simt față de semenii lor! Suntem cu toții părtași la această luptă!

Ajută-ne să o învingem cât mai repede și să încercăm pe cât de mult posibil să evităm scenariile tragice pe care le-au trăit alte țări!România are nevoie să ne întoarcem cu inima la ea!

NU EXISTĂ AJUTOR MARE SAU MIC!FIECARE SPRIJIN ESTE O BINECUVÂNTARE!